Αίτημα αποστολής φωτογραφιών και παραχώρησης άδειας χρήσης από τη Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

9 Οκτωβρίου 2014

Αξιότιμη κ. Τσακιράκη

Η Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων υλοποιεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος » Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» Πράξη ΕΣΠΑ με τίτλο : » Πόλη και Πολιτιστική ταυτότητα : Σχεδιασμός και παραγωγή παιδαγωγικών εργαλείων για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς των 8 περιφερειών σύγκλισης» . Έχουν επιλεγεί οι πόλεις Ναύπλιο, Πάτρα , Κέρκυρα, Ιωάννινα, Βόλος, Διδυμότειχο, Χίος και Ηράκλειο, καθώς και ο αγροτικός οικισμός Ζάκρου του ν. Λασιθίου.

Η Πράξη περιλαμβάνει τις εξής βασικές δράσεις:

1. Σχεδιασμό και παραγωγή εκπαιδευτικής κασετίνας , όπου θα περιέχονται 9 εκπαιδευτικά έντυπα (32 σελίδων έκαστο) με παρουσίαση της ιστορίας αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε μιας από τις επιλεγμένες περιοχές.

2. Δημιουργία διαδικτυακού κόμβου με εκπαιδευτικές δράσεις καθώς και το σύνολο του εκπαιδευτικού υλικού που θα παραχθεί στο πλαίσιο της Πράξης. Το ανωτέρω εκπαιδευτικό υλικό θα είναι διαθέσιμο στην εκπαιδευτική κοινότητα μέσω κόμβου και θα έχει ψηφιακές εξόδους στις πύλες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού , στη Διαδικτυακή Εκπαιδευτική Πύλη του Υπουργείου Παιδείας (www.e-yliko.gr) και σε αντίστοιχες  αρμοδιότητες του ίδιου Υπουργείου.

Στο πλαίσιο της Πράξης αυτής για τις ανάγκες που περιγράφηκαν παραπάνω θα θέλαμε να μας χορηγήσετε άδεια χρήσης των φωτογραφιών που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο – σε ανάλυση 300 dpi και μέγεθος τουλάχιστον 10 x 15 εκ. , καθώς και αποστολή φωτογραφιών που αποδεικνύουν την πολυπολιτισμική ταυτότητα της πόλης.

Δεδομένης της υποχρέωσης τήρησης συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης της Πράξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013, παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας μέχρι τις 24-10-2014. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Ειρήνη Χατζοπούλου

Αρχαιολόγος.

Advertisements
This entry was posted in Δράσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.